Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

«Меню» - доробка для обліку громадського харчування

Непоодинокі випадки коли підприємство займається громадським харчуванням, але має до цього напрямку дуже опосередковане відношення. І звичайно виникає необхідність вести облік і цієї сфери діяльності : складати меню, роздруковувати меню, і головне правильно списувати матеріали.


На приклад: заводська столова, бази відпочинку, санаторії, профілакторії. Спеціалістами ТОВ Проком була виконана спеціальна доробка «Документ Меню», яка якраз і виконує ці функції..

Для яких конфігурацій підходить?

Доопрацювання створено для типових конфігурацій BAS Бухгалтерія ПРОФ та BAS Бухгалтерія КОРП

Де можна детальніше дізнатись про доопрацювання «Меню»?

А ще більше цікавого матеріалу по роботі в BAS можете знайти в нашому телеграм каналі: https://t.me/Procom_ProBAS

Язык материала:  ua