«Меню» - доробка для обліку громадського харчування
Непоодинокі випадки коли підприємство займається громадським харчуванням, але має до цього напрямку дуже опосередковане відношення. І звичайно виникає необхідність вести облік і цієї сфери діяльності : складати меню, роздруковувати меню, і головне правильно списувати матеріали.
На приклад: заводська столова, бази відпочинку, санаторії, профілакторії. Спеціалістами ТОВ Проком була виконана спеціальна доробка «Документ Меню», яка якраз і виконує ці функції..
Для яких конфігурацій підходить?
Доопрацювання створено для типових конфігурацій BAS Бухгалтерія ПРОФ та BAS Бухгалтерія КОРП
Де можна детальніше дізнатись про доопрацювання «Меню»?
- Документ «Меню» – тут ви можете дізнатися основну інформацію про доробку, замовити демонстрацію, а також дати заявку на купівлю.;
- Огляд доопрацювання конфігурацій для ведення обліку громадського харчування – тут ви можете подивитися відео огляд на доопрацювання «Меню»;
- Документ «Меню» - спрощене громадське харчування – тут можете детально прочитати про можливості з прикладами та картинками
А ще більше цікавого матеріалу по роботі в BAS можете знайти в нашому телеграм каналі: https://t.me/Procom_ProBAS