Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

TrinityPDM - Що це таке? Або як управляти інженерними даними

Підготовка конструкторсько-технологічних даних є важливим, і одним із головних етапів будь-якого виробничого процесу. Конструктора розробляють креслення, закладають основні матеріали тощо. Технологи розробляють та описують маршрут виготовлення, описують які технологічні операції необхідно виконати щоб отримати виріб, а також закладають норму допоміжних матеріалів.

Але як зробити так, щоб паперова конструкторсько-технологічна документація оброблялась системою, та ми мали змогу приймати рішення на її основі для планування виробництва та потреб у матеріалах?.

Постає питання: «Що ж робити?» - Необхідно обирати зв’язуючу ланку між нормативними даними та управлінською системою.

Пропонуємо Вам до ознайомлення нашу систему управління інженерними даними TrinityPDM


Що таке TrinityPDM?

  • прикладне рішення, яке додається до конфігурації «BAS ERP» у якості підсистеми управління інженерними даними, та призначене для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва і вирішення низки завдань з управління інформацією про виріб.

Так навіщо цей TrinityPDM?

Відповімо одним реченням. Використання TrinityPDM спільно з системою BAS ERP дозволяє всім підрозділам працювати в єдиному середовищі, з єдиною, завжди актуальною базою.

А можна детальніше познайомитись з TrinityPDM?

Звичайно! Не тільки можна, а і потрібно!! Саме для цього ми створили ознайомчий та цікавий матеріал.

Почнемо:

А щоб не пропустити цікавий та корисний контент по роботі в системах BAS – Підписуйтесь на наш телеграм канал  https://t.me/Procom_ProBAS

Язык материала:  ua