Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

10-та Ділова гра «Конкурс проектів автоматизації бізнес-процесів в економіці» в ЗНУ

16.03.2021

В Запорізькому національному університеті вдесяте розпочалася ділова гра «Конкурс проектів автоматизації бізнес-процесів в економіці». Організатори гри - спеціалісти ЦСН «ПРОКОМ» та викладачі кафедри економічної кібернетики Запорізького національного університету.

Цього року об’єктом дослідження студентів стало об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, яке опікується управлінням спільною житловою власністю. Це – те, із чим доведеться мати справу практично кожному в самостійному житті. А студентам кафедри економічної кібернетики надається можливість спробувати свої сили у вирішенні «дорослих» та практичних завдань уже під час навчання за допомогою та підтримкою викладачів кафедри і фахівців-практиків ТОВ «ПРОКОМ».

Загальним завданням конкурсу є розробка фінансового плану проєкту «Теплий дім» для об’єднання співвласників багатоквартирного будинку. Як визначив його директор ТОВ «ПРОКОМ» Сергій Миколайович Бутенко, «завдання без зайвого пафосу, але дуже практичне».

Учасникам гри необхідно:

• проаналізувати структуру надходжень та витрат «своїх» ОСББ,

• розробити фінансовий план для ОСББ щодо проєкту «Теплий дім», визначивши термін виконання, джерела фінансування тощо.

Дві команди учасників складаються зі студентів 2-4 курсів спеціальності «Економіка» освітньо-професійної програми «Економічна кібернетика». Завдання командам надано у формі бізнес-кейсу, розробленого фахівцями ТОВ «ПРОКОМ» спільно з викладачами кафедри економічної кібернетики. «Реальні будинки, реальні дані, реальна користь для всіх», – як зазначив Сергій Бутченко. Капітанами команд стали студенти 3 курсу Штурмак Євген (команда «КіберБуль») та Зарубін Олексій (команда «Level-Up»).

На початку відкриття ділової гри з привітальним словом до учасників звернулися декан економічного факультету ЗНУ Алла Череп та завідувачка кафедри економічної кібернетики Наталія Максишко. Потім асистентка кафедри економічної кібернетики Оксана Васильєва розповіла про склад журі, структуру звіту та строки основних етапів конкурсу, а директор ТОВ «ПРОКОМ» Сергій Бутенко розповів про основні завдання, що стоять перед командами. Варто зазначити, що до складу журі, крім організаторів ділової гри, увійшли також випускники кафедри економічної кібернетики Денис Плохотніков та Сергій Куркула, які в минулому були капітанами команд цього конкурсу, а зараз працюють у відомих IT-компаніях. Випускники кафедри підкреслили користь від участі в діловій грі для розвитку навичок застосування теоретичних знань на практиці і тому із задоволенням прийшли підтримати підростаючих фахівців.

Заключний етап ділової гри «Конкурс проектів автоматизації бізнес-процесів в економіці» заплановано провести 16 квітня 2021 року.