Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Викладачі ЦСН «Проком» взяли участь у обласному методичному обєднанні викладачів інформаційних систем та технологій в обліку

14.05.2021

13 травня викладач ЦСН «Проком» Ліана Кириленко прийняла участь в обласному методичному об’єднанні викладачів інформаційних систем та технологій в обліку на базі Бережанського фахового коледжу з темою докладу «Загальний огляд програмних продуктів BAS (Business Automation Software) . Вибір сучасного ринку автоматизації бізнесу».

У заході приймали участь 40 викладачів навчальних закладів з різних куточків України


Метою доповіді було саме проведення загального огляду прикладних рішень лінійки  BAS, визначення основних можливостей конфігурацій з метою ефективної організації управління діяльністю підприємством.


В ході розкриття теми докладу були отриманні відповіді на наступні питання:

  • Які прикладні рішення можна використовувати з метою відображення операцій в регламентованому обліку?
  • Які прикладні рішення дозволять відображати операції в управлінському обліку?
  • Які прикладні рішення лінійки BAS є сучасними широко функціональними рішеннями для управління бізнес-процесами і спільною роботою співробітників?
  • Які прикладні рішення включають бізнес-процеси управління доставкою товару?
  • Які галузеві рішення вже використовуються для підприємств різних галузей?

У ході заходу були детально розглянуті основні функціональні можливості прикладних рішень «BAS Малий бізнес», «BAS Документообіг КОРП», «BAS Управління холдингом».


Щиро дякуємо в.о. директора ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» Світлану Пилипишин та викладача-методиста циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій Сергія Штогрина за партнерство та плідну співпрацю!