Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Отзывы на акционный курс месяца

08.08.2024

Часто при подборе курса нам пригодятся отзывы и оценки уже учившихся. Там мы можем найти необходимые детали и описание особенностей курса, мнения тех, у кого уже есть опыт обучения. В этом месяце ЦСН «Проком» предлагает акционное предложение на курс 2009 года. Производственный контур прикладного решения «BAS ERP»

Сисак Любомира :

Доброго дня, працювали с BAS ERP 2.1, а зараз обновили до версії 2.5. А тут побачила на ЦСН Проком курс Виробничий контур прикладного рішення "BAS ERP 2.5", як завжди своєчасно! Пройшла і бачу, наскільки змінилася підсистема. З викладачем пощастило, дуже детально розповідала про зміни та нововведення: у налаштуваннях методики управління виробництва, дуже багато нового у довіднику Ресурсні специфікації, Замовленні на виробництво, більш зручна форма Схем забезпечення, Поопераційне керування на рівні цеху і ще багато чого, все не перелічиш. Велика подяка за цей курс, він полегшить перехід на нову версію!

Кальченко Вікторія :

Добрий день. Хочемо висловити вдячність колективу Проком за навчальні курс. Інформація була надана структурована. Окрема подяка викладачу за якісну подачу. Ми отримали багато корисної інформації. Тепер, використовуючи Ваші поради, сформували групу і почали впровадження

Кузнецова Олена:

Добрий день. Проходила цей курс в індивідуальному форматі. Подання матеріалу гарне. Також сподобалось, що дається доступ до демонстраційної бази, в якій можна щось подивитись додатково та спробувати сформувати свої документи, щоб подивитись як все працює. Дякую!

Самофал Татьяна:

Навчання сподобалося! Матеріал вивчається у практичній формі, все зрозуміло, цікаво, не нудно. На всі запитання викладач знає відповіді, що дуже важливо. Атмосфера занять – доброзичлива, комфортні класи. Зручний час. Дякую!

Бровчук Наталія:

НДобрий день, прямо зараз вивчаю цей програмний продукт і хочу подякувати вашій команді за якісні заняття

Шевцова Катерина Николаевна:

Найкраще онлайн навчання, яке я проходила. Організація високому рівні. Матеріали. Все чітко та за темою. Чудовий викладач, який відповість на всі запитання. 100% позитив. Велике спасибі!

С описанием и содержанием курса можно ознакомиться здесь. Также Вы можете заказать краткую бесплатную консультацию с преподавателем или выяснить все организационные детали обучения и оплаты по телефонам.

Современные программные продукты, в т.ч. прикладные решения линейки BAS, достаточно сложные по своему функционалу и структуре и нуждающиеся в опытных специалистах, которые помогут понять логику работы и полноценно внедрить ПО на Вашем предприятии. Мы – ООО «Проком» поддержим Вас на этом пути и предложим услуги обучения, консультирования, моделирования, подбора ПО по Вашим критериям, программирования и доработки под Ваши потребности и т.д.