Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Відбувся семінар на тему Особливості ведення обліку ПДВ у конфігурації BAS Бухгалтерія

02.10.2019

1 жовтня у Державному університеті інфраструктури і технологій відбувся семінар на тему "Особливості ведення обліку ПДВ  в  конфігурації BAS Бухгалтерія".

Учасники семінару, студенти та викладачі факультету управління і технологій на практичних прикладах розглянули особливості нарахування податкового кредиту при купівлі запасів та реєстрації податкових документів по таким видам діяльності:

-        оподаткована та неоподаткована господарська діяльність;

-        негосподарська діяльність;

-        пропорційно оподаткована ПДВ діяльність.

Детально було розібране питання формування податкових накладних при умовному продажу (зведені та по операціям зміни податкового призначення).

Студенти спецільностей «Облік та оподаткування», «Менеджмент», «Фінанси, бінківська справа і страхування», «Економіка підприємства» активно підтримували обговорення тем, демонстрували свої вміння у роботі з надходженням товарів і послуг, визначенні рахунків обліку та ставок ПДВ, порядку реєстрації податкових документів. Слухачі продемонстрували високий рівень знань у даній сфері. Спікер, Столярчук Ірина Аркадіївна, разом зі студентами визначили перелік необхідних звітів для контролю операцій за вхідним ПДВ.

Усі учасники отримали свідоцтва. Кожен дізнався щось нове та підкреслив для себе необхідну інформацію.

Дякуємо усім присутнім за активність, зацікавленість та приємну робочу атмосферу!

Висловлюємо подяку за співпрацю і допомогу в організації семінару доценту кафедри обліку та оподаткування, кандидату економічних наук Кововій Ірині Сергіївні та завідувачу кафедри обліку та оподаткування, кандидату економічних наук Шуляренко Світлані Миколаївні.


Галерея