Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Сучасне програмне забезпечення для автоматизації управління та маркетингу

03.11.2019

Сучасне програмне забезпечення для автоматизації управління та маркетингу - саме таку назву мав майстер-клас, який відбувся 1 листопада у Національному університеті біоресурсів і природокористування України для студентів  3 курсу спеціальності "Маркетинг". 


У ході майстер-класу обговорили зміни, які відбуваються на ринку програмного забезпечення для управління бізнесом, основні програмні продукти, їх особливості, переваги та недоліки. Значну зацікавленість в учасників майстер-класу викликав програмний продукт BAS ERP.   


BAS ERP є інноваційним рішенням для побудови комплексних інформаційних систем управління діяльністю багатопрофільних підприємств. Рішення розроблено з урахуванням кращих практик автоматизації великого та середнього бізнесу і враховує специфіку обліку в Україні. Особливу увагу під час розробки було приділено реалізації функціональних можливостей, затребуваних великими підприємствами різних напрямків діяльності, зокрема з технічно складним виробництвом. 


Дане прикладне рішення забезпечує управління наступними бізнес-процесами:
-  управління фінансами;
-  бюджетування;
-  моніторинг та аналіз показників діяльності підприємства;
-  регламентований облік;
-  управління персоналом і розрахунок заробітної плати;
-  управління виробництвом;
-  управління витратами і розрахунок собівартості;
  організація ремонтів;
  управління продажами;
  управління взаємовідносинами з клієнтами;
  управління закупівлями;
-  управління складом і запасами.

Відповідаючи на запитання слухачів, у прикладному рішенні BAS ERP було продемонстровано: 

-  як сформувати прайс-лист;
-  як оформити замовлення клієнта;
- як зробити або перевірити резерв товару під замовлення клієнта і ряд інших питань.

Студенти активно долучилися до обговорення теми, продемонстрували свої добрі знання у сферах бізнесу, торгівлі та, звісно, маркетингу. Тож дякуємо усім присутнім за активність, зацікавленість та приємну робочу атмосферу! 


Висловлюємо подяку за співпрацю і допомогу в організації майстер-класу доценту кафедри обліку та оподаткування, кандидату економічних наук Мельянковій Людмилі Василівні та заступнику декана факультету аграрного менеджменту, кандидату економічних наук, доценту Новаку Олександру Володимировичу.


Галерея