Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Продовжується співпраця з Державним університетом інфраструктури та технологій

27.03.2019

У продовження співпраці ЦСН "Проком" з Державним університетом інфраструктури та технологій 27 березня відбулося відразу кілька заходів за участі викладачів та студентів даного навчального закладу.

Керівник ЦСН «ПРОКОМ» Ірина Столярчук провела для студентів факультету управління і технологій семінар на тему "Можливості працевлаштування у сфері автоматизації, управління та обліку". Розглянули також особливості використання конструкторів запитів при побудові звітів у системі 1С:Підприємство та  інші питання, які цікавили аудиторію.

Наступним заходом став майстер-клас на тему "Особливості обліку запасів у прикладному рішенні "Бухгалтерія (редакція 2.0)" для студентів спеціальності "Облік і оподаткування", у ході якого були продемонстровані основні налаштування підсистеми обліку запасів, розглянутий порядок відображення придбання та реалізації ТМЦ.

І на останок був проведений невеликий тренінг на тему "Огляд функціональних можливостей редакції 2.0 конфігурації «Бухгалтерія» та базові акценти навчання" для студентів економічних спеціальностей. 

Усі заходи супроводжувалися обміном думками та влучними коментарями студентів.

Висловлюємо вдячність за запрошення та організацію заходів декану факультету управління і технологій, д.е.н., професору Боняр Світлані Михайлівні, доценту кафедри інформаційних технологій, к.т.н. Овчарук Ірині Вікторівні та доценту кафедри інформаційних технологій, к.ф-м.н. Ткаченко Ользі Іванівні.


Галерея