Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Роль бізнес-консультанта в проекті впровадження ERP

10.12.2019

9 грудня 2019 р. відбувся майстер-клас «Роль бізнес-консультанта в проекті впровадження ERP». Захід проводив викладач ЦСН, бізнес-консультант Бречко Дмитро для студентів спеціальності «Економічна кібернетика» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

У ході майстер-класу були розглянуті наступні питання:

  • Що таке ERP-система? Її архітектура

  • Етапи проекту впровадження ERP-системи

  • Задачі бізнес-консультанта на кожному етапі впровадження

  • Приклади доопрацювань прикладного рішення

Студенти напрямку підготовки «Економічна кібернетика» 1-4 курсів брали активну участь в обговоренні питань, цікавилися загальними принципами функціонування програмного продукту ERP, процесом впровадження ERP-систем, а також можливістю працевлаштування на підприємствах, які займаються автоматизацією обліку та управління.

Майстер-клас був побудований на історіях з особистого досвіду доповідача задля розуміння студентами даної сфери зсередини з усіма нюансами, які можуть чекати на майбутнього спеціаліста.

Навчальний центр «ПРОКОМ» дякує усім присутнім студентам за зацікавленість та приємну робочу атмосферу на майстер-класі!

Висловлюємо подяку декану факультету IT Глазуновій Олені Григорівні та старшому викладачу Саяпіній Таісії Петрівні за допомогу в організації заходу.


Галерея