Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Оnline-зустріч представників ЦСН «Проком» зі студентами та викладачами КНУБА

08.06.2021

В рамках договорів про співпрацю з ВНЗ України Центр Сертифікаційного Навчання «Проком» продовжує серію ознайомчо-освітніх заходів.

08 червня 2021 року було проведено online-презентацію для студентів 1-3 курсу, аспірантів, докторантів та викладачів кафедри інформаційних технологій Київського національного університету будівництва і архітектури спеціальності 122 «Комп'ютерні науки». У якості основного спікера виступила керівник навчального центру «Проком» Ірина Столярчук . Захід було присвячено ознайомленню студентів та педагогічного складу кафедри з сучасними тенденціями ринку автоматизації сфери управління та обліку в бізнесі та питанням формування затребуваних на IT-ринку професійних компетенцій.


По ходу зустрічі розглядались структура та види типових і галузевих прикладних рішень лінійки BAS (Business Automation Software) з акцентом на інноваційні прикладні рішення для корпоративного ринку України. Враховуючи специфіку навчального закладу було оглядово розглянуто функціональні можливості ПЗ для автоматизації діяльності будівельних компаній, зокрема програмні продукти, для автоматизації всіх видів будівельної діяльності вертикально-інтегрованих холдингів, які реалізують повний цикл будівництва.


На зустрічі обговорювались також питання типових вимог (Professional skills) до кандидатів на IT-вакансії в сфері автоматизації бізнесу та питання професійного навчання і росту.

Також в презентації було представлено порівняльний аналіз ринку вакансій по позиціям  «Програміст BAS» та  «консультант BAS» в Україні на весну/літо 2020 та аналогічний період 2021 року за даними сервісу «Прозора робота». Проведений аналіз наочно показує зростання попиту на дані вакансії в 3-4 рази у 2021 році та підвищення рівня заробітних плат по цих позиціях, що демонструє зростаючи перспективи для працевлаштування випускників IT-факультетів в цій професійній ніші.


ЦСН «Проком» висловлює щиру подяку доктору технічних наук, професору, завідувачу кафедри інформаційних технологій КНУБА Цюцюрі Світлані Володимирівні за організацію заходу та активну співпрацю з представниками IT-бізнесу в напряму формування професійних компетенцій, професійної орієнтації студентів та підвищення кваліфікації викладачів.