Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Інструменти бізнес-аналізу в сучасних автоматизованих системах обліку та управління

29.05.2019

23 квітня 2019 р. викладачем Центру сертифікованого навчання "Проком" Юлією Тимошенко для студентів 3 та 4 курсів напряму підготовки "Інформаційна бізнес-аналітика" спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" Київського національного університету культури і мистецтв проведено майстер-клас на тему "Інструменти бізнес-аналізу в сучасних автоматизованих системах обліку та управління".


Під час заходу спікер разом зі студентами обговорили нагальні питання, що стосуються бізнес-аналізу для прийняття ефективних управлінських рішень,  а також тенденції розвитку сучасних систем автоматизації бізнесу. 

На прикладі програмного продукту BAS ERP продемонстровано основні принципи та можливості для проведення бізнес-аналізу:
- стандартна звітність окремих підсистем обліку та управління та можливість її гнучкого налаштування залежно від потреб користувачів;
- загальна управлінська звітність, яка допомагає провести комплексну оцінку результатів діяльності підприємства;
- монітор ключових показників - унікальний інструмент аналізу стану і прогнозу розвитку організації на підставі значень і змін ключових показників у вигляді дашбордів, звітів, діаграм та графіків.


Студенти активно брали участь в обговоренні інструментів аналізу, цікавилися загальними принципами функціонування програмного продукту BAS ERP, процесом провадження BAS ERP, а також можливістю працевлаштування на підприємствах, які займаються автоматизацією обліку та управління.


Щиро вдячні за запрошення та організацію заходу доктору історичних наук, професору Валентині Василівні Бездрабко,  а студентам - за теплий прийом та активну участь в обговоренні.


Галерея