Що очікують та отримують клієнти від ЦСН «Проком»: думки слухачів березня
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Що очікують та отримують клієнти від ЦСН «Проком»: думки слухачів березня

22.04.2024

Сьогодні ми цінуємо не тільки гроші, а й свій час. Тому плануючі навчання, задаємось питаннями: чи буде воно ефективним, зручним та професійним. Чи отримаємо ми «на виході» те, що очікували? Іноді, коли ти занурюєшся у нову область, складно навіть сформулювати для себе критерії вибору. І тут можуть допомогти зорієнтуватись відгуки тих, хто вже спробував. Ось які враження від проходження курсів в Центрі Сертифікованого Навчання «Проком» склалися у наших слухачів курсів за березень:

Галина Горблюк (Використання прикладного рішення "BAS Бухгалтерія) - слухачка курсу онлайн:

Доброго дня. Хочу поділитись враженнями про навчання ЦСН "Проком". Навчання пройшло на одному диханні. Викладач Анастасія дуже детально та цікаво подавала матеріал. На всі питання отримували змістовні та зрозумілі відповіді. Окрім основної роботи були додаткові завдання, але якщо щось не виходило з ними, також матеріал пояснювався. Дуже вдячна всім працівникам за продумані кроки і рішення у навчанні. Вдячна за базовий курс, гарне ставлення, уважність та розуміння.

Наталія (Використання прикладного рішення «BAS Управління торгівлею) - слухачка Індивідуального формату:

Пройшла навчання по курсу «BAS Управління торгівлею». До цього в самій програмі трішки працювала і мало що виходило. На курсі отримала комплексні знання. Від початкових налаштувань програми, розділів обліку на складах, валютних операцій, статтей доходів та витрат, взаємодії між власними організаціями і до звітів по собівартості та управлінського балансу.  Всю інформацію можна використовувати на діючому підприємстві. Викладач завжди відповідав на всі питання, які ми задавали зі своєї практики.  Курс супер корисний. Дуже вдячна

Коломієць Алла (Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс») - слухачка Індивідуального формату:

Нарешті знайшла дійсно гарний курс програмування в системі BAS (до цього було 2 невдалі спроби в інших навчальних центрах). Дякую викладачу за якісне викладання, адміністратору за оперативне реагування на всі звернення 

Сліпчук Ганна  (Використання прикладного рішення "BAS Бухгалтерія)- слухачка курсу онлайн:

Доброго дня, дуже сподобались курси. Дуже гарно викладає викладач Дарія, все доступно і зрозуміло.  Адміністрація також дуже ввічлива і завжди допомагала в навчанні. Всім рекомендую ці курси. Дякую Вам за вашу роботу 

Ми завжди вдячні кожному нашому слухачу за зворотній зв'язок та їх думки щодо процесу, організації та змісту навчальних курсів. З відгуками за іншими курсами та послугами центру навчання «Проком» Ви можете ознайомитись на наших ресурсах (YouTube, Facebook, Telegram, Instagram) та на нашому сайті.

Пропонуємо всім, для кого актуальні питання : коректної роботи, стартових налаштувань програми під особливості Вашого підприємства, консультації по грамотному відображенню бізнес-процесів в програмних продуктах лінійки BAS та доробка типових конфігурацій під Ваші запити (включаючи обмін та завантаження даних), послуги наших відділів впровадження: (099) 30-099-50, (067) 30-067-50.

Потрібне навчання по ПЗ BAS? Можете записатися на курс навчання по необхідному Вам прикладному рішенню  або по програмуванню в системі BAS. Необхідна допомога з підбором курсу або взагалі потрібно визначитись: яке ПЗ використовувати для автоматизації обліку Вашого бізнесу? Завдяки консультації наших фахівців Ви зможете швидко та безкоштовно вирішити ці питання: (099) 30-099-50, (067) 30-067-50.


Не зволікай та залишай заявку на нашому сайті вже зараз!

Первинна консультація безкоштовна!