Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Питання – відповіді : BAS КУП

BAS КУП - це ефективний програмний продукт для зростаючого бізнесу – малих і середніх підприємств, управлінські процеси яких необхідно ефективно координувати та узгоджувати дії декількох виконавців.

Питання:

Навіщо робити Замовлення, наприклад, на Переміщення товарів. Це додає зайвої роботи, особливо на невеликих підприємствах

Відповідь:

Тому що замовлення формують потреби на складі. Для відстеження дефіциту. Якщо в цьому нема потреби - можна не створювати. На етапі налаштувань: встановлення прапорця замовлення на переміщення дає просто можливість їх формувати, а не обов"язок.

Питання:

В розділі фінансовий результат і контролінг після проставлення галочки - партіонний облік чи треба натискати на включити партіонний облік?

Відповідь:

Включити партіонний облік - це обробка. Вона потрібна якщо раніше партіонний облік був не включений і вже є якісь документи, а ви вирішили його включити. Тоді документи будуть перепроведені по регістрах партій.

Питання:

Можна щоб нумерація документів починалася не з 1 а, наприклад, з 50 номера? Якщо не з початку року починає використовуватися програма

Відповідь:

Можна. Псля запису документа змініть номер. програма спитає чи дійсно ви це хочете зробити, натисніть «так» і змініть. Наступний документ вже буде по черзі створюватись (якщо змінили на 32 наприклад - наступний буде 33).

Питання:

При введенні залишків запасів відбувається введення на рахунок товарів. А як бути з запасами- сировина, паливо, запчастини?

Відповідь:

Залишки вводяться за умовчанням всі на 281 рахунок (як товари). Поки ви не налаштуєте Групи фінансового обліку (ГФО) для номенклатури. Потім потрібно буде документи перепровести. Якщо це сировина - ви призначите номенклатурі ГФО з рахунком обліку 201, паливу - 203 і т.д.

Записатись на консультування або замовити демонстрацію ви можете за посиланням Впровадження програм BAS - Вартість, строки та переваги від Проком (csoprocom.com.ua)

Також записатись на курс або отримання консультації по роботі в BAS Малий бізнес можете за телефонами:
+38 (067) 30-067-50

+38 (099) 30-099-50

Язык материала:  ua