Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

BAS Малий бізнес. Маленька конфігурація з широким начинням

Всім доброго дня! Сьогодні ми хочемо Вас трошки познайомити з такою цікавою, маленькою програмою як BAS Малий бізнес.

І хоч програма маленька, але начиння в ній достойне.

BAS Малий бізнес: Ми ще не знайомі?! – Давайте знайомитись.

Ну а ми, команда ЦСН Проком, в цьому допоможемо.

«BAS Малий бізнес - комплексне рішення для торгових, сервісних та виробничих компаній малого бізнесу. BAS Малий бізнес замінить десятки таблиць, документів та звітів. Програма не перевантажена зайвими можливостями, але в ній є все необхідне для обліку, аналізу та планування…» – Цікаво?! – Ще більше опису ви можете знайти за посиланням : Впровадження BAS Малий бізнес – тут можете не тільки ознайомитись з описом, а і замовити демонстрацію.

А для того щоб навчитися працювати в BAS Малий бізнес в нас є чудовий курс, на якому наші фахівці допоможуть поринути в облік з BAS Малий бізнес. Як ознайомитись та записатись?! – переходьте за посиланням: Оперативне управління компанію за допомогою прикладного рішення "BAS Малий бізнес" .

Для тих хто любить дивитись відео та слухати також знайдеться цікавий матеріал:Основні інструменти та можливості BAS Малий бізнес – тут доступно, коротко та цікаво розповідаємо про основні можливості, проходимося по функціональним можливостям програмного продукту BAS Малий бізнес.

Інструменти аналізу діяльності підприємства у програмі «BAS Малий бізнес»  – звіти та аналіз діяльності фірми – це те заради чого проводиться автоматизація. В цьому відео ми поговоримо про звіти котрі допоможуть проаналізувати нашу діяльність. Познайомимось з автоматизованим робочим місцем «Аналіз бізнесу». І ще багато цікавого.

Огляд виробництва BAS:Малий бізнес . Поетапне виробництво  – тут ми познайомимо Вас з нормативно-довідковою інформацією, покажемо можливості BAS Малий Бізнес для виробництва, а саме - поетапне виробництво. Познайомимо зі звітами для аналізу.

А щоб не пропустити багато цікавого по роботі в програмах BAS (у тому чисті і BAS Малий бізнес) – запрошуємо підписатися на наш телеграм канал https://t.me/Procom_ProBAS

Язык материала:  ua