Завершилась ХІІ Ділова гра «Конкурс проєктів автоматизації бізнес-процесів в економіці»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Завершилась ХІІ Ділова гра «Конкурс проєктів автоматизації бізнес-процесів в економіці»

17.04.2024

Ми маємо величезну честь оголосити завершення ділової гри, присвяченої моделюванню професійної діяльності майбутніх фахівців із напряму підготовки 051 «Економіка». Цей захід, який відбувся вчора, 16 квітня 2024 року, на кафедрі Економічної кібернетики ЗНУ, як завжди, був наповнений захопленням та неймовірними враженнями!

Сергій Бутенко , керівник ТОВ "Проком" традиційно представив студентам захоплююче життєве завдання, що спонукало їх виявити свої найкращі навички та творчий підхід. В цьому році завдання полягало у розробці алгоритму завантаження складу, з метою мінімізації загальної використаної площі.

Щиро вітаємо переможців цієї гри - команду «Амбасадори GPT»! Ваші цікаві та інноваційні рішення вразили журі та виявили високий рівень професійної майстерності.

Учасники цієї гри, які склалися зі студентів 3-4 курсів спеціальності 051 «Економіка», вражали своєю енергією та наполегливістю. Кожен з вас зробив величезний внесок у успішний хід події.


Велика подяка журі, яке докладало всіх зусиль для об'єктивного оцінювання та вибору найкращих рішень. Також хочемо висловити подяку представникам бізнесу за їхню цінну підтримку та участь у журі.


Ви - справжні герої, які здатні на велике! Бажаємо вам подальших успіхів у вашій професійній діяльності та невичерпної енергії для досягнення нових висот!