XII конкурс проектів кафедри економічної кібернетики ЗНУ та центра сертифікованого навчання «ПРОКОМ»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

XII конкурс проектів кафедри економічної кібернетики ЗНУ та центра сертифікованого навчання «ПРОКОМ»

22.03.2024

Звідки беруться бізнес-аналітики, яких шукають для працевлаштування всілякі сайти і кадрові агентства? А ось звідки! Їх вирощують!)


Спочатку викладачі на кафедрі економічної кібернетики ЗНУ сіють зерна загальних знань, потім «паростки», до появи «бутонів», вони плекають під час курсових робіт, та екзаменаційних сессій, а вже розкрити «квіточки» викладачам кафедри допомагають фахівці навчального центру «ПРОКОМ», під час конкурсів проектів. Саме розгляд реальних кейсів, відвідування справжніх підприємств-лідерів ринку, наочне ознайомлення з практикою роботи, і дає в підсумку ті «ягодки», які споживає бізнес у вигляді підготовлених кадрів.

В цьому році ми разом проводимо цей конкурс вже 12-й раз поспіль. Сьогодні в програмі конкурсу проектів особливий день, відвідини великого складу, ознайомлення з логістичним процесом, розбір прикладів розрахунку топології складу. Побачити на власні очі, помацати руками, відчути, як б’ється серце бізнес-організму - це єдиний можливий шлях зростання справжніх бізнес-аналітиків.

Велика подяка нашим клієнтам https://www.ezapchastyny.online/, за те, що дають таку можливість, і нашим давнім друзям і партнерам - викладачам кафедри економічної кібернетики ЗНУ за те, що мотивують студентів цією можливістю скористатись. Бо якщо ми не навчемо наших дітей, то хто їх навчить ?