Вітаємо з Днем Соборності України!
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Вітаємо з Днем Соборності України!

21.01.2024

Щановні друзі! З нагоди святкового Дня Соборності України від Сертифікованого Навчального Центру "Проком" вам вітаємо із найглибшими почуттями патріотизму та гордості за нашу незалежну країну.

Свято Дня Соборності України відзначається 22 січня на пам'ять про подію 1919 року - Об'єднання Західноукраїнської та Східноукраїнської Народних Республік у єдину Соборну Україну. Цей визначний момент став символом національної єдності та героїчної боротьби за незалежність.

День Соборності є вираженням національної самосвідомості та спрямований на утвердження єдиної ідентичності народу. Це свято, яке об'єднує нас у спільному прагненні до єдності, миру та процвітання. У цей день ми вшановуємо величезний внесок наших предків у становлення національної державності.

Наш Навчальний Центр завжди прагне допомагати вам досягати ваших найвищих цілей у навчанні та розвитку. Ми вдячні за вашу довіру та віру в нас. Разом ми будуємо освітню спільноту, яка пишається своїми досягненнями та спільними перемогами.

Нехай це свято буде для вас днем відзначення національної єдності, а також великої радості та натхнення. Нехай вас супроводжує вдача в усіх починаннях, а наша країна росте та процвітає.

Зичимо вам радості, здоров'я та нових звершень!

З повагою,

Колектив Сертифікованого Навчального Центру "Проком"