Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Комірчаті склади у програмі «BAS Малий бізнес»

Для можливості використання складів у програмі «BAS Малий бізнес» необхідно зробити попередні налаштування. Для цього треба перейти в меню: «Налаштування» – «Більше можливостей: налаштування програми» – «Склад» та встановити необхідний прапорець (рис.1) «Комірчаті склади».


Рис 1. – Налаштування розділу «Склад»

Комірчаті склади

Включення прапорця в налаштуванні «Комірчаті склади» (рис.1) дозволить деталізувати місце зберігання до складської комірки. Складська комірка - це загальна назва місць зберігання, що є на складі (стелажі, ділянки тощо) для обліку запасів. Дозволяється будь-яка кількість комірок.

Склад з комірками підходить компаніям у котрих великий асортимент товарів або тим, для кого важливий термін придатності товарів (наприклад: продукти харчування).

При цьому на складі має бути чітко вибудована логістика, для зручного та швидкого доступу до продукції з урахуванням власних складських бізнес-процесів.

Створити комірки можливо у розділі «Компанія» - «Склади і магазини», обираємо склад та за однойменною командою панелі навігації «Комірки складу» додаємо «Комірку». Комірки створюються окремо до кожного складу (рис.2).


Рис 2. – Комірки складу

Використання комірок оптимізує роботу персоналу: дії співробітників більш упорядковані, підбір замовлення відбувається швидше. Ідентифікація товарів та комірок зберігання зводить до мінімуму можливість помилки при опрацюванні даних.

Створивши усі необхідні налаштування для відображення комірок у документах з’являється можливість обирати необхідну комірку для «Оприбуткування запасів» (рис.3) та «Списання запасів» (рис.4).


Рис 3. – Оприбуткування запасів


Рис 4. – Списання запасів

Аналітика

За допомогою звіту «Залишки товарів на складах» (рис.5) ми маємо можливість побачити скільки у нас товару на складі загалом на «Основному складі», а також окремо за комірками.


Рис 5. – Аналітика залишків

Хочете навчитися працювати у програмі «BAS Малий бізнес», тоді звертайтеся до нашого Центру сертифікованого навчання «Проком» за посиланням: https://csoprocom.com.ua/study/kursi-bas-bukhgalteriya-i-upravlinnya-torgivleyu/upravlinnya-nevelikoyu-firmoyu-v-bas-maliy-biznes/

Якщо потрібна допомога в налаштуванні чи супровід програми «BAS Малий бізнес», то звертайтеся за посиланням: https://csoprocom.com.ua/bas/vprovadzhennya-tipovikh-program-bas/

Ще багато цікавого, новини та лайфхаки на нашому Телеграм каналі за посиланням: «ProBAS: просто та оперативно про роботу в BAS»

Язык материала:  ua